Regulile ratingului

 • FOARTE RĂU FOARTE RĂU
 • RĂU RĂU
 • MEDIU MEDIU
 • BINE BINE
 • FOARTE BINE FOARTE BINE

DEVENIȚI EXPERTUL NOSTRU!

Regulile de formarea a ratingului

 1. La formarea ratingului companiilor aeriene pot participa utilizatorii, care au procurat bilet(e) pe site-ul Kissandfly.ro și au efectuat zborul.
 2. Pasagerul poate aprecia compania aeriana în ziua următoare după călătoria pe ultimul segment din itinerar.
 3. Pasagerul poate aprecia doar acea companie aeriana, de serviciile căreia sa folosit. Dacă zborul a fost efectuat consecutiv de mai multe companii aeriene, se va propune sa fie apreciate compania de pe fiecare segment de zbor.
 4. Pasagerul care dorește să voteze, trebuie să indice codul rezervării (comenzii) de pe site-ul Kissandfly.ro. Dacă în rezervare sunt mai mulți pasageri, note companiilor poate expune doar unul.
 5. Dacă pasagerul călătorește frecvent cu aceiaș companie, el poate aprecia compania de atătea ori, de câte ori a călătorit cu ea. Nota pentru servicii poate varia de la zbor la zbor.
 6. O parte din parametrii de evaluare sunt obligatorii, iar altele pot fi apreciate, dacă pasagerul socoate de necesar. Pasagerul nu poate ignora evaluarea paremetrulor obligatorii. Datele votării no vor fi acceptate și salvate, dacă au rămas necompletate unele categorii obligatorii pentru apreciere.
 7. Vă rugam să apreciați maxim corect nivelul fiecărei caracteristici. Cu căt mai onestă va fi fiecare notă, cu atât mai relevant va fi ratingul.
 8. Pentru a fi mai obiectivi, rugăm să nu puneți doar notele maxime sau minime.
 9. După participare la rating si salvarea rezultatelor, pasagerul care a votatnu se poate întoarce să modifice notele.
 10. Compania aeriană apare in răting, cănd pasagerii vor aprecia nu mai puțin de 200 de parametri.
 11. Informația despre oricare companie, biletele căreia pot fi procurate pe site-ul Kissandfly.ro, poate fi vizualizată, utilizând opțiunea de căutare. Căutarea se efectuiază în câmpul “A găsi compania aeriană”, indicând denumirea companiei sau codeul ei IATA.
Dacă Dvs. ați apreciat compania și ati salvat rezultatele, dar nu vedeți compania în rating, înseamnă că compania încă nu a adunat 1700 de note ale pasagerilor. Imediat ce se va întâmpla, TOP Rating se va completa cu o nouă poziție.

Ratingul companiilor aeriene pe Kissandfly.ro este un rating independent, bazat pe notele expuse de pasageri. Datele semodifică pe măsură ce apar noi note.

Scopul principal al ratingului – aprecierea maxim obiectivă a lucrului companiilor aeriene, pentru care procurați bilete pe Kissandfly.ro.


Ratingul propune să fie apreciate criteriile de bază a nivelului de servicii oferite: comoditatea check-in, calitatea serviciilor la bord, condițiile pe timpul zborului, la îmbarcare și debarcare, la predarea/primirea bagajelor, călătoriile cu copii și alte careacteristici. Apreciem mult doleanțele clienților și modificăm parametrii, pe măsură ce apare cererea unor noi indicatori.

Scopul ratingului – să ajutăm clienții să se determine cu alegerea companiei aerine la procurarea biletelor pe site-ul Kissandfly.ro.

Politica de confidențialitate

 • Suntem responsabili în fața pasagerilor de confidențialitatea datelor în aprecierea activitații companiei aerien.
 • Noi vă garantăm anonimatul complet a notelor expuse. Notele puse de participanții la vot, nu sunt legate de poșta electronică, adresa IP, codul rezervării sau alți identificatori a clientului.
 • Dacă aveți întrebări ce țin de regulile rating sau condițiile de participare, ne puteți scrie la adresa: [email protected] Vă rugăm în subiectul scrisorii să indicați "Ratingul companiilor aeriene".

Dreptul de proprietate

© Toate datele Rating companiii aerine pe Kissandfly.ro aparțin companiei Kissandfly.ro. Orice utilizare a datelor din Rating este posibilă doar cu acordul Kissandfly.ro. Copierea datelor, completă sau partțială, publicarea informației statistice din Ratingul companiilor aeriene, în orice sursă, fără acordul deținătorului drepturilor este interzisă!